Handelsbetingelser

INKPARTNER ApS

Selskabsnavn:  INKPARTNER ApS
Adresse: Ellegårdsvej 36, 6400 Sønderborg, Danmark
Tlf. nr.:  71 96 14 40
E-mail:  salg@inkpartner.dk
Web:  https://www.inkpartner.dk
CVR nr.:  DK43080423

# Persondatapolitik
INKPARTNER behandler personoplysninger med det formål at kunne levere varen til kunden, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende købet. Behandlingen sker efter reglerne i Persondatapolitikken for INKPARTNER webshop. Heri kan der bl.a. læses om, hvordan personoplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder man har som registreret kunde eller gæst. 

# Priser
Alle priser på webshoppen angives inklusive moms og afgifter, told mm. Ordrer som sendes uden for EU fratrækkes den danske moms efter ordren er godkendt, ligeledes for EU momsregistrerede virksomheder. 

# Betaling
For at handle hos INKPARTNER skal man være fyldt 18 år, og være i besiddelse af et gyldigt betalingsmiddel som vi accepterer. De tilbudte betalingsmuligheder er

  • Visa/Dankort
  • MasterCard
  • Maestro
  • MobilePay
  • PayPal
  • Bankoverførsel
  • EAN/FAKTURA


Efter ordreafgivelse, bliver der automatisk fremsendt en ordreregistrering via e-mail, såfremt der er angivet en korrekt e-mailadresse. Ønskes dokumentation straks efter køb, kan bekræftelsessiden udskrives eller ordrenummer noteres. Ordreregistreringen kan gensendes pr. e-mail ved henvendelse til kundeservice. Der fremsendes yderligere en elektronisk faktura, efter ordren er afsendt, enten pr. e-mail eller EAN lokationsnummer (typisk for offentlige virksomheder/institutioner).

# Betaling med betalingskort:
Betales der med betalingskort er man som slutkunde, altid sikret mod misbrug, da der er mulighed for at afvise en gennemført betaling via egen bank, hvis der er tale om misbrug. Privatkunder har ingen selvrisiko i tilfælde af kortmisbrug i en webshop, der benytter SSL kryptering og 3D-Secure (2-faktor godkendelse) i sit betalingssystem, hvilket INKPARTNER naturligvis gør. Dermed er man faktisk bedre sikret end i den fysiske verden, hvor der er en selvrisiko, hvis betalingskortet misbruges ved brug af pinkoden.

Data der indtastes i forbindelse med køb, som gennemføres med betalingskort, sendes krypteret direkte til betalingsudbyderen. Hverken INKPARTNER eller andre har mulighed for at læse eller gemme kortdata.

Beløbet for ordre trækkes først, når varerne sendes fra INKPARTNER. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end der er godkendt ved købet. Vi tager ikke kortgebyrer. Såfremt der er behov for ændringer af ordren til større beløb, skal der foretages en ny betaling, kontakt kundeservice ved behov. 

# Reservation af beløb
Betaler du med et internationalt betalingskort som VISA/Mastercard eller Mobilepay, reserveres beløbet med det samme. Pengene er reserveret på dit kort eller konto indtil et af følgende punkter gennemføres:

1) INKPARTNER hæver beløbet når ordren sendes.
2) Pengene bliver frigivet ifølge aftale med din kortudsteder, f.eks. ved annullering af ordre.

INKPARTNER accepterer både MasterCard og VISA-kort hvor ordrebeløbet som udgangspunkt, vil være reserveret i 30 dage af kortudsteder. Du kan læse mere om reglerne for dit specifikke kort hos din kortudsteder. 

# Forudbetaling med bankoverførsel eller kreditaftale:
Det er muligt at betale via bankoverførsel ved at vælge ”Forudbetaling” på betalingssiden. Bemærk dog at ordren ikke vil blive sendt før den fulde betaling er modtaget, og at man med en bankoverførsel ikke vil være beskyttet af indsigelsesordningen, som ved betalingskort. For erhvervskunder kan det være en mulighed at opnå en kreditaftale, kontakt kundeservice for info forud købet. 

# Levering
INKPARTNER benytter GLS og PostNord som primær fragtleverandør til forsendelser i Danmark og resten af Norden. Ved større forsendelser benyttes normalvis Jetpak eller leverandørens transportør. Til udenlandske forsendelser benyttes bl.a. DPD og DHL som transportør. Leveringstiden er typisk fra arbejdsdag til arbejdsdag ved ordrer udelukkende med lagervarer. Den forventede afsendelsestid fremgår på de enkelte produktsider i forbindelse med prisen og i indkøbskurven. Ved forlænget leveringstid eller forsinkelser vil INKPARTNER  som normal praksis informere kunden herom. 

Den endelige fragtpris beregnes i forbindelse med gennemførsel af købet, hvor der oftest er mulighed for at vælge imellem flere forsendelsestyper. Fragtprisen ligger mellem 29 kr. – 49 kr.

# Fortrydelse
Private forbrugere tilbydes 30 dages fortrydelsesret hos INKPARTNER. Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag, hele ordren er modtaget, eller den sidste varer i ordren er modtaget.

Såfremt købet fortrydes, skal man inden 30 dage fra modtagelse give INKPARTNER meddelelse herom. Fortrydelse kan ske via retursystemet, eller ved kontakt til kundeservice. Skulle der være udfordringer med dette, så kan man som sidste instans benytte standardfortrydelsesformularen fra e-handelsfonden, men førstnævnte giver hurtigst behandling. I meddelelsen skal man gøre tydeligt opmærksom på, at man ønsker at udnytte fortrydelsesretten.

Man kan IKKE fortryde, ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give INKPARTNER tydelig meddelelse om dette (f.eks. ved at oprette en retursag). 

Fortrydelsesretten gælder som standard kun for privatkunder, der handler via webshoppen. Fortrydelsesretten gælder derfor som udgangspunkt, ikke for kunder der handler i de fysiske butikker eller for erhvervskunder, medmindre andet skriftligt aftalt forud for købet.

Fortrydelse af en del af købet 
Hvis der er købt flere varer i webshoppen, har man mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. Bemærk: Fragtomkostningerne tilbagebetales ikke, hvis man kun fortryder en del af købet.

Der ydes ingen fortrydelsesret på følgende varer og aftaler: 
• Levering af varer, som er fremstillet efter kundespecifikationer, eller har fået et tydeligt personligt præg, vil der som udgangspunkt ikke være fortrydelsesret på. Kontakt venligst kundeservice for specifik information omkring dit køb.

# Returnering ved fortrydelse

Ved returnering, skal man sende ordren retur til INKPARTNER uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter, at INKPARTNER er blevet meddelt om fortrydelsen af købet. Kunden skal selv afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse, kunden bærer risikoen for varen indtil leveringen er modtaget hos INKPARTNER.

Returpakken bør altid påføres gyldigt retursagsnummer ved returnering for hurtig behandling, med mindre returlabel er købt hos INKPARTNER, da det så påføres automatisk. I så fald bedes der ikke medsendes en kopi af faktura eller ordreregistrering.  

INKPARTNER modtager IKKE pakker uden omdeling, dvs. returforsendelser sendt til pakkeboks/udleveringssted, vi anbefaler at du ikke returnere med DAO da de stiller pakken, og du har ansvaret for pakken.

# Varens stand, når den sendes retur
Kunden hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde den fungerer på.

Med andre ord – Det er muligt at prøve varen på samme måde, som hvis den blev prøvet i en fysisk butik, men den må ikke tages i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter INKPARTNER den som brugt, hvilket betyder at kunden ved fortrydelse af købet, kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.
Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen

# Tilbagebetaling af købsbeløbet ved fortrydelse:
Hvis et køb fortrydes, refunderer INKPARTNER det fulde beløb, herunder også de oprindelige leveringsomkostninger, senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen. I tilfælde af en værdiforringelse, som kunden hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. 

INKPARTNER refunderer IKKE de eventuelle ekstra omkostninger der måtte være, når en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering som INKPARTNER tilbyder, er blevet valgt ved ordreafgivelse . Ligeledes vil værdien for evt. bestilte returlabels blive fratrukket tilbagebetalingen (krediteringen).

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den

INKPARTNER gennemfører normalt en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel (og samme betalingskort), som der er benyttet ved den oprindelige ordre/transaktion medmindre vi har aftalt andet. 

# Reklamationsret
Købelovens mangelregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når man handler som privat forbruger på webshoppen har man 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at man enten kan få varen repareret, ombyttet, handlet ophævet (pengene tilbage) eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen IKKE er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Der skal reklameres indenfor ”rimelig tid” efter, at manglen ved varen er opdaget. Hvis man reklamerer inden for to måneder efter manglen, er opdaget, vil reklamationen normalt anses for at være rettidig, såfremt det er indenfor reklamationsperioden.

Er reklamationen berettiget, vil INKPARTNER som udgangspunkt fremsende en returlabel, men dette aftales forud for godkendelsen af retursagen. Alternativt kan man selv sørge for forsendelse, men husk at få en kvittering for afsendelse, så de rimelige fragtomkostninger kan tilbagebetales.

Kontakt gerne kundeservice på forhånd ved evt. problemer med at få produktet til at fungere. Nogle gange kan det afhjælpes hurtigt, hvis det er opstået pga. af forkert brug eller hvis der er behov for reset. 

# Returnering reklamation.
Såfremt man ønsker at reklamere over et produkt, skal det indsendes til webshoppens adresse i Sønderborg (angivet øverst i dokumentet). For at lette processen bedes der oprettet en sag i retursystemet, da der herefter fremsendes et retursags nummer pr. e-mail, som påføres returpakken, når retursagen er godkendt.

Der vil generelt blive afsendt information via e-mail, når retursagen godkendes, annulleres eller afsluttes. Herudover vil retursagen kunne følges via webshoppen, ved at logge ind med ordrenummer og e-mailadresse. 

Varen/varerne skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, da kunden selv hæfter for skadede returvarer, grundet dårlig emballering. 

Når retursystemet benyttes, modtager kunden information via e-mail, når en reklamation godkendes, annulleres eller afsluttes. Herudover vil retursagen kunne følges via webshoppen, ved at logge ind med ordre nummer og e-mailadresse. 

Såfremt kunden sender et produkt til INKPARTNER, som viser sig ikke at være behæftet med en mangel, men alene ikke fungerer på grund af en brugerfejl, forbeholder INKPARTNER sig retten til at opkræve et undersøgelsesgebyr til dækning af udgifter i forbindelse med tests og forsendelsesomkostninger. 

# Klager
Hvis en forbruger vil klage over et køb, skal man kontakte salg@inkpartner.dk, chat eller telefon +45 71 96 14 40. Hvis det ikke lykkes at finde en løsning, kan man sende en klage til Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klageportalen for Nævnenes hus

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen dog have været mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr  

Nyhedsbrev